Haveanlæg

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, og modtag et godt tilbud på din næste opgave!

Haveanlæg​

Anlæg af nye haver, samt haveomlægninger har høj prioritet hos os.

Derfor anbefaler vi altid vores kunder, at vores havearkitekt starter med at udforme en kreativ skitse af haven. Det færdige resultat bliver langt mere komplet og inspirerende at nyde, når havearkitekten har stået for udformningen.

Hvad end det gælder omlægning af en gammel have eller anlæg af en ny have, så handler det om, at det færdige resultat skal give ejeren stor tilfredshed.

Omlægning af have

En stor del af vores daglig arbejde indenfor anlægsgartnerarbejdet, er omlægning af ældre haver, parker o.l. I mange tilfælde er ejeren blevet træt af at se på de samme træer og bede og har derfor kontaktet os for at få et tilbud på omlægning af haven. Vi giver ugentligt tilbud på nye opgaver med haveomlægning.

Er du blevet træt af din gamle have, så grib telefon og ring til os. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at blive glad for din have igen.​​ Se eksempler på anlæg samt omlægning af have nedenfor.

Vil du have vandkunst i din have?

Vandkunst giver dejlig havemiljø og den seneste tid er vandkunst blevet en del af mange nye haver. Inspiration fra sydeuropa har gjort at man i dag kan få meget smukt vandkunst her i landet. Vi rådgiver gerne om springvand, fiskedam med undervands lys samt forskellige typer af granitsten med lys og springvand.​ Se eksempler på vandkunst nedenfor.